Over ons

K&P Belastingadviseurs is een belastingadvies en- administratie kantoor, gevestigd in Rijswijk ZH.

Vanuit ons kantoor bedienen wij zowel ondernemers als particulieren cliënten vanuit het hele land.Bent u op zoek naar een boekhouder die naast het verzorgen van uw administratie u ook kan adviseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

K&P Belastingadviseurs BV is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs

 

Het Register Belastingadviseurs (RB) is het resultaat van de krachtenbundeling tussen het College Belastingadviseurs (CB) en de Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs (NFB). Met ingang van 1 januari 2011 zijn deze verenigingen gefuseerd en als RB verder gegaan.

Het RB is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van de ruim 7.200 aangesloten leden. Het RB overlegt intensief met overheid en politiek en biedt informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening.

Het waarborgt dat de opleiding van de aangesloten belastingadviseur garant staat voor een ruim voldoende kennisniveau, noodzakelijk om het midden- en kleinbedrijf op fiscaal terrein te kunnen adviseren.

De tax partners van K&P Belastingadviseurs hebben hun ervaring opgedaan bij een van de Big-4 kantoren.

De partners van K&P Belastingadviseurs

M.J. (Mario) Paternot RB MB

Mario Paternot is al ruim 16 jaar belastingadviseur. Tijdens zijn studie heeft hij gewerkt bij de Belastingdienst. Na het afronden van zijn opleidingen Bedrijfseconomie (Haagse Hogeschool) en Masteropleiding Belastingadviseur bij het Register Belastingadviseurs is hij gaan werken op de MKB-praktijk van PwC. Na 7 jaren PwC is hij overgestapt naar Baker Tilly Berk, waar hij zijn carrière als belastingadviseur heeft voortgezet. In 2013 is hij begonnen met zijn eigen praktijk K&P Belastingadviseurs.

Mario heeft een ruime ervaring in het MKB-segment en is de ideale sparringpartner voor de ondernemer. Zijn brede kennis en investering in vaktechniek zorgt ervoor dat hij een ondernemer kan adviseren en begeleiden op bijna alle fiscale gebieden (schenk- en erfbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, BTW, loonbelasting en dividendbelasting).

mr. R.K.S. (Ronny) Kalloe

Ronny Kalloe is tijdens zijn studie fiscaal recht aan de Universiteit Leiden in 2005 begonnen als junior belastingadviseur bij PwC. Na een periode van 5 jaar is hij kort werkzaam geweest bij AAC Accountants & Adviseurs en heeft vervolgens de overstap gemaakt naar Baker Tilly Berk. In 2013 is hij begonnen met zijn eigen praktijk K&P Belastingadviseurs. Inmiddels is hij al ruim 13 jaar werkzaam als belastingadviseur.

Sinds 2012 is hij ook werkzaam als bedrijfsfiscalist van Haaglanden Medisch Centrum en is hij met name gespecialiseerd in BTW in de zorg.

Ronny heeft evenals zijn compagnon een ruime ervaring in het MKB-segment en heeft hierbij ook een ruime ervaring met de fiscale zaken rondom ANBI’s (Algemeen Nut Beogende Instellingen).

Neem contact met ons op

Contact